Sayın Üyemiz;

Sakarya Üniversitesi Teknoloji Fakültesi ve Meslek Yüksekokullarında uygulanmasıyla Türkiye de bir ilk olan 7+1 ve 3+1 Eğitim Modeli başarılı bir şekilde uygulanmaya  devam etmektedir. Proje kapsamında 2016-2017 Eğitim-Öğretim Güz  Döneminde de   (19 Eylül 2016) işletmelere öğrenci gönderilmeye devam edilecektir. 16 hafta süreli ve tam zamanlı olarak işletmelere gidecek öğrencilerin "iş kazaları ve meslek hastalıklarına" karşı sigortaları Sakarya Üniversitesi tarafından yapılmaktadır.

İşletmelerinde üniversite öğrencilerine staj imkanı tanıyarak iş hayatına adapte olmalarına yardımcı olmak isteyen Odamız üyelerinin  www.muys.sakarya.edu.tr  web adresinden giriş yaparak bahar dönemi için öğrenci taleplerini gerçekleştirmeleri 7+1 ve 3+1 Eğitim Modelinin sürekliliği açısından önem arz etmektedir.

Projeye olan ilginize ve desteklerinize teşekkür eder, işlerinizde kolaylıklar dileriz.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]