Sayın Üyemiz; 

Ar-Ge ve Tasarım faaliyetlerinin desteklenmesi ile ilgili kanun uygulama yönetmeliğinin ve ilgili Bakanlar Kurulu Kararlarının yayınlanması ile birlikte Ar-Ge ve Tasarım Merkezi olmak için önemli fırsatlar da beraberinde gelmiştir. Bu fırsatlar konusunda firmaları bilgilendirmek ve Ar-Ge ve Tasarım Merkezi olma potansiyeline sahip firmaların bu desteklerden yararlanmasını sağlamak üzere tüm ülke çapında büyük bir tanıtım ve bilgilendirme çalışması başlatılmıştır. Bu çalışmalar kapsamında;

 Ar-Ge ve Tasarım Merkezi olmanın firmalara sağladığı avantajları değerlendirmek,  Ar-Ge ve Tasarım Merkezi olmak için yapılması gerekli işlemler hakkında bilgilendirmelerde bulunmak ve Ar-Ge ve Tasarım Merkezi hakkında firmalara özel başvuru yol haritası oluşturmak üzere 20 Ekim 2016, Perşembe günü saat 13:30 da Odamızda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından "Ar-Ge ve Tasarım Merkezi Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirilecektir.

Seminer sonrasında Ar-Ge ve Tasarım Merkezi olma potansiyeline sahip firmalarla birebir görüşmeler yapılacaktır. Bu birebir görüşmeler için ön kayıt, http://biltekegitim.sanayi.gov.tr adresindeki Ar-Ge ve Tasarım Merkezi Yeterlilik Bilgi Formu'nun doldurularak yapılacaktır. Kesin katılım durumu ve görüşme programı ise firmalara gönderilecek e-posta aracılığıyla bildirilecektir.

Saygılarımızla,

 

Yiğit ATEŞ
Genel Sekreter

 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

 

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]

Duyuru Tarihi : 19/9/2016
Paylaş