Yürürlükte bulunan Katma Değer Vergisi Kanunu, Özel Tüketim Vergisi Kanunu ve Gider Vergileri Kanunu (Banka ve Sigorta Muameleleri Vergisi) ile ilgili olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  (TOBB) tarafından  bir çalışma  yapılması ve bu çalışmada elde edilen sonuçların Maliye Bakanlığı ile  Vergi Konseyi'ne iletilmesi istenmektedir.

Söz konusu çalışmada değerlendirilmek üzere yukarıda ismi belirtilen Kanunlar ve bu Kanunların uygulanmasında karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerine yönelik görüş, öneri ve değerlendirmelerinizin en geç 20 Nisan 2010 tarihine kadar Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ne (0 312 218 24 09 nolu faks aracılığıyla veya [email protected] adresine) bildirilmesi istenmektedir.

Üyelerimize duyurulur.

Duyuru Tarihi : 15/4/2010