Sayın Üyemiz; 
 

Çağımızın yeni endüstriyel vizyonu olan dördüncü sanayi devrimi diğer adıyla Endüstri 4.0, Alman Hükümetinin imalat gibi geleneksel sanayiyi bilgisayarlaşma yönünde teşvik etme ve yüksek teknolojiyle donatması projesidir. Bu yeni endüstrideki amaç; uyum, kaynak verimliliği ve ergonominin hem müşteriler hem de iş-değer sürecinde iş ortaklarının entegrasyonunu karakterize etmektir.

Bu kavram tek cümle ile kolay bir şekilde anlatılsa bile işin arka tarafında bilgisayarlı otomasyon sistemlerinden sensörlere kadar birçok farklı teknoloji ile donatılmasıyla gerçekleşiyor. Bunun için de öncelikli olarak üretim tesislerinin hem dijitalleşmesi ve hem de akıllanması gerekiyor. 

Bu sebeple Sakarya Üniversitesi, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve Sakarya Teknokent ortaklığı ile "TÜRKİYE PERSPEKTİFİNDEN ENDÜSTRİ 4.0 UYGULAMALARI" etkinliği düzenlenecektir.

Etkinlik, Sakarya Üniversitesi akademik temsilcileri, Siemens Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza ERSOY ve Arçelik Üretim Teknolojileri Direktörü Mustafa ESENLİK'in konuşmacı olarak katılımlarıyla 11 Ekim 2016 saat 14.00'da Sakarya Ticaret ve Sanayi Odasında gerçekleşecektir. Tüm halkımız davetlidir.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ
Genel Sekreter

Konuyla ilgili görsele ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

 

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]

Duyuru Tarihi : 6/10/2016
Paylaş