Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Sakarya’ da SAKARYA ILI BITKI DOKU KÜLTÜRÜ LABORATUVARI FIZIBILITE ÇALISMASI için bir hizmet alımı ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

1- SAKARYA ILI BITKI DOKU KÜLTÜRÜ LABORATUVARI FIZIBILITE ÇALISMASI

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası aşağıdaki ek dosyalar linkinden veya www.marka.org.tr internet adreslerinden temin edilebilir.

Teklifler Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası; Sakarya Mah. No:14 Hanlı-Arifiye-Sakarya adresine elden veya kargo yoluyla teslim edilebilir.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 04 Kasım 2016, Cuma 14:00

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; www.satso.org.tr ve www.marka.org.tr yayınlanacaktır.

Teklifler, 04 Kasım 2016, Cuma tarihinde, saat 14:00’te ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası; Sakarya Mah. No:14 Hanlı-Arifiye-Sakarya adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

Duyuru Tarihi : 11/10/2016