Sayın Üyemiz; 

Bildiğiniz üzere her alanda hızlı bir gelişme sürecine giren ilimiz özellikle sanayi yatırımları ve üretimleri alanında da büyük bir ilerleme kaydetmiştir. Her gün yeni bir sanayi ve ticari tesisinin filizlendiği ilimizde bu hızlı gelişmeye paralel olarak kalifiye çalışana olan talep de hızla artmaktadır. İşletmelerimiz çalışan ihtiyaçlarını bir çok farklı kaynaktan karşılamakla beraber istenilen niteliklerde kalifiye elaman bulamadıklarından sıklıkla şikayet etmektedirler.

Bu bağlamda,  Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak, üyelerimizin çalışan  temininde Odamızın CV havuzundan da yararlanmalarını talep etmekteyiz. CV Havuzumuzda Üniversitelerin Endüstri, Makine, Bilgisayar, Elektrik-Elektronik, Çevre, Jeofizik, Gıda v.b. Mühendislik dalarlı ile Dış Ticaret, Muhasebe- Finansman, İşletme- İktisat- Uluslararası İlişkiler vb. bölümlerden mezun birçok kalifiye elemanın başvurusu bulunmaktadır. 

Odamız CV Havuzundan yararlanmak için, aradığınız personelin (beyaz yaka) eğitim düzeyini ve sahip olması gereken vasıfları belirtir talebinizi [email protected] e-mail adresi aracılığıyla bize iletmeniz yeterlidir. Odamıza ilettiğiniz talep doğrultusunda beyaz yaka çalışan ihtiyaçlarınızı karşılamanıza yardımcı olmak için CV havuzumuzda bulunan başvurulardan aradığınız kriterlere uygun olanlar seçilecek ve tarafınıza gönderilecektir.

Odamız üyelerinin eleman ihtiyaçlarını karşılama hususunda önerdiğimiz  işbirliğinin işletmenizce benimsenmesi temennisiyle işlerinizde başarılar ve hayırlı kazançlar dileriz.

Saygılarımızla,

 

Yiğit ATEŞ
Genel Sekreter

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

 

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]

Duyuru Tarihi : 4/11/2016
Paylaş