27 – 30 Nisan 2010 tarihleri arasında Alman – Türk Ticaret ve Sanayi Odası, Exportinitiative Energieeffizienz adına, Alman Ekonomi Bakanlığı desteğiyle İstanbul'a enerji verimliliği konusunda uzman şirketlerin katıldığı bir iş gezisi düzenlemektedir.

Bu iş gezisi kapsamında, 27 Nisan 2010 Salı günü Larespark Hotel İstanbul, Taksim'de “Sanayide Enerji Verimliliği” sempozyumu gerçekleşecektir.

Program Organizasyonun amacı; Alman firmalarla Türk firmaları biraraya getirerek firmalar arasında işbirliği gerçekleştirmektir.

Sempozyuma katılmak isteyeneler www.dtr-ihk.de internet sayfası üzerinden online kayıt yaptırabilirler.

28 - 30 Nisan 2010 tarihlerinde  Alman firmalar Türk şirketleri  ziyaret edeceklerdir.

İş gezisi, katılan firmalara, Alman firmalar ile işbirliği yapmak veya fikir alışverişinde bulunmak için eşi bulunmaz bir fırsat sunmaktadır. Katılan Alman firmaların profilleri www.dtr-ihk.de internet sayfasında yer almaktadır. Bu profillere bakarak, ilgilendiginiz firma ya da firmaları belirleyebilirsiniz.

Alman firmaların, şirketinizi ziyaret etmelerini istediğiniz taktirde, internet sayfasında bulunan firma ziyaretleri başvuru ve soru formunu doldurmanız gerekmektedir. Başvurular, geliş sırasına göre değerlendirilecektir.

Sempozyum esnasında Almanca-Türkçe simultane tercüme yapılmaktadır. Sempozyum ve firma ziyaretleri katılımı ücretsizdir.

Duyuru Tarihi : 19/4/2010