Sayın Üyemiz;

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'ndan alınan yazıda, ülkemizden Brunei'ye yaş meyve sebze ihracatı ve tarım alanında olabilecek diğer işbirliği projelerini görüşmek amacıyla, Brunei'ye teknik ziyaret gerçekleştirileceği öngörülmekte olup, söz konusu ziyarette, tarımsal alanda ortak girişim şirketi kurulması imkanı ile Türk tarım ürünlerinin Güneydoğu ve Doğu Asya'ya ihraç edilmesinde, Brunei Türk ürünleri için ticaret ve aktarma (trans-shipment) merkezi haline getirme potansiyeli konuları da ele alınabileceği belirtilmektedir.

Yazının devamında, konuyla ilgili olarak Dışişleri Bakanlığı tarafından Brunei heyeti üyelerinin saptanmasını teminen, söz konusu heyette yer alacak firmaların faaliyet alanlarına ilişkin bilgi talep edildiği belirtilmektedir.

Bu çerçevede, bahse konu ziyarete katılmak isteyen firmaların ekte belirtilen formu doldurarak, en geç 25 Kasım 2016 Cuma günü mesai bitimine kadar [email protected] adresine ve resmi yazıyla Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na gönderilmesi gerekmektedir.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ

Konuyla ilgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]