Sakarya Üniversitesi ile Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası arasında imzalanan protokol kapsamında yürütülen Sakarya'nın İhracatını ve İthalatını Geliştirme Projesi”“(SAİGEP) ile İlimizin dış ticaretinin geliştirilmesi yönündeki çalışmalar devam etmektedir.

Proje çerçevesinde planlanan dış ticaret faaliyetlerinde (ihracat-ithalat) bulunan üyelerimize yönelik toplantılardan ilki;

“Gümrükte yaşanan sorunlar ve firmalarımızın gümrüklerde dikkat etmesi gereken hususlar”” konularında iki gümrük müşaviri katımıyla yapılacak toplantıda uygulamaya yönelik bilgiler verilecektir.

22 Mayıs 2010 Cumartesi günü saat 11:00'de Odamızda gerçekleştirilecek olan toplantı ihracat ve ithalatla uğraşan firmalarımızın katılımı ile yapılacaktır.

Gümrükte yaşanan sorunlar ve firmalarımızın gümrüklerde dikkat etmesi gereken hususlar hakkında detaylı bilgi sahibi olmak isteyen firma temsilcilerimizin toplantıya katılım hususuna itina göstermelerini rica ederiz.

SAKARYA

TİCARET VE SANAYİ ODASI