Sayın Üyemiz;

Kocaeli Sanayi Odası 1995 yılından bu yana çevre bilincinin gelişmesine, çevrenin korunmasına ve iyileştirilmesine katkıda bulunan sanayi kuruluşlarının ödüllendirilmesi amacıyla "Kocaeli Sanayi Odası Şahadettin Bilgisu Çevre Ödülleri" organizasyonunu düzenlemektedir. Şahabettin Bilgisu Çevre Ödül organizasyonunun bu yıl 23.sünü gerçekleştirektir. Ödül organizasyonu tüm Türkiye'ye açıktır.

Düzenlenecek bir törenle sahiplerini bulacak olan "Çevre Ödülü" ve "Sektör Ödülleri" için başvuru en geç 24 Nisan 2017 tarihine kadar Kocaeli Sanayi Odası'na yapılabilecektir. Çevre Ödülü ve Sektör Ödülü almaya hak kazanan firmalara atık bertarafı konusunda bir yıl boyunca İZAYDAŞ tarafından özel indirimler yapılacaktır. Ayrıca; başvuran ve ilk elemeyi geçerek saha ziyaretine kalmaya hak kazanan firmalara da özel indirimler uygulanacaktır.

Ödül yönetmeliğine ve başvuru formlarına http://www.kosano.org.tr/cevre-odulleri/ adresinden ulaşabilirsiniz. Çevre Ödülleri organizasyonuna katılım şartları ve organizasyon ile ilgili bilgiler yönetmelikte ayrıntılı olarak yer almaktadır.

Saygılarımızla ,

 

Yiğit ATEŞ
GENEL SEKRETER

 

Konu ile ilgili afişe ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

 

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]

Duyuru Tarihi : 6/3/2017
Paylaş