Sayın Üyemiz,

Odamız ve Arifiye İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü arasında yapılan işbirliği ile nitelikli eleman ihtiyacının karşılanmasına yönelik mesleki eğitim projesi geliştirildi. 

Proje çerçevesinde, Arifiye İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü eğitmenleri tarafından belirli konu başlıklarında meslek edindirme eğitimleri verilecek. Odamızın himaye ve gözetiminde yapılacak olan eğitimler teorik ve pratik olmak üzere iki bölümden oluşacak. Teorik eğitimler SATSO’da veya Arifiye İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü'nde,  pratik ve uygulama eğitimleri ise ilgili firmalarda verilebilecek.

Eğitim Alanları; 
- Ahşap Teknolojisi, - Bilişim Teknolojileri, - Elektrik/Elektronik Teknolojisi, - Elektrik ve Enerji,   - Giyim Üretim Teknolojisi, - İnşaat Teknolojisi, - Makine Teknolojisi, - Metal Teknolojisi, - Motorlu Araçlar Teknolojisi, - Plastik Teknolojisi, - Raylı Sistemler Teknolojisi, - Tarım Teknolojileri, - Tekstil Teknolojileri, - Yenilenebilir Enerji Teknolojileri,
ana dalları ve bunlara bağlı pek çok alt dalı kapsamaktadır. 

Odamızın bu hizmetinden yararlanmak isteyen üyelerimizin öncelikle http://arifiyehem.gov.tr/online_basvuru link adresinden başvuru formunu doldurup kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Belirlenen eğitim alanlarından herhangi birinde eğitim açılabilmesi için en az 12 kişilik talep toplanmış olması yeterlidir.  Verilecek eğitimler ücretsizdir.

Çalışanlarına, mesleki nitelikler kazandırmak isteyen üyelerimizin yukarıda belirtilen link adresi üzerinden başvuruda bulunup kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Eğitimlerin planlaması yeterli başvuru sayısına ulaşılınca yapılacaktır. 

Üyelerimize önemle duyurulur.  

Saygılarımızla ,

 

Yiğit ATEŞ
GENEL SEKRETER

 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

 

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]

Duyuru Tarihi : 14/3/2017
Paylaş