Sayın Üyemiz,

Uludağ Tekstil ihracatçıları Birliği tarafından 2009 yılından itibaren organize edilen "UTIB Türkiye Tekstil ve Konfeksiyon Sektöründe Uluslararası AR-GE Proje Pazarı Zirvesinin” dokuzuncusu uluslararası düzeyde Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Ortaklığı, BEBKA Organizasyon Ortaklığı ve TÜBİTAK destekleriyle ile 27-28 Nisan 2017 tarihlerinde, BUTEKOM Ar-Ge Merkezi Dosab adresinde gerçekleştirilecektir.

Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği vasıtasıyla Tekstil ve Konfeksiyon Sektörü’nün yüksek katma değerli üretim yapabilmesi, ihracatın sürdürülebilir kılınması amacı ile Ar-Ge projesi yapmak isteyen sanayi kuruluşlarının temsilcileri, yerli-yabancı üniversite öğretim üyeleri ve Ar-Ge Merkezleri ile Teknopark araştırmacılarını bir araya getirerek Ar-Ge destek programlarına sanayi-üniversite, sanayi-sanayi, üniversite-üniversite, sanayi-araştırma kurumu-üniversite ortak proje önerisi sunmaları amaçlanmaktadır.

İlgili üyelerimize duyurulur

Saygılarımızla ,

Yiğit ATEŞ
GENEL SEKRETER

Konuyla ilgili yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]