Sayın Üyemiz,

7 Haziran 2017 tarihinde Moldova'nın Balti şehrinde Moldova Belediye Meclisi, Avrupa İşletmeler Ağı ve diğer uluslararası paydaşların destekleriyle "Yatırım ve İşbirliği Fırsatlan" başlıklı bir Uluslararası Yatırım Fonunu düzenleneceği bildirilmektedir. Söz konusu Fona tarım, gıda, tekstil, bilişim ve iletişim teknolojileri, otomobil, inşaat ve yenilembilir enerji sektörlerinde faaliyet gösteren 100'den fazla yerli ve yabancı firmanın katılımının öngörüldüğü belirtilmektedir.

Yabancı yatınmcılara sağlanan teşvikler, yabancı yatırımcılara yönelik yatırım mevzuatı ve Ülkedeki yatırım firsatlarının tanıtılacağı belirtilen Forumun bitişinde ikili görüşmelerinin gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Fonun hakkında detaylı bilgi için Anastasi lonas (Tel: +373 22 221 391. faks: +373 22 222 626, e-posta: [email protected]) ile irtibata geçilebilir

Saygılarımızla.

Yiğit ATEŞ
GENEL SEKRETER

Resmi yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]