Sayın Üyemiz,

Odamız ve SAHA İstanbul iş birliği ile, zırhlı kara araçları üreten ana yüklenici firmalarla bu firmalara alt sistem ve parça üretebilecek tedarikçi firmaların 14 Haziran 2017 Çarşamba 09:00-18:00 saatleri arasında İSOV Dinçkök Mesleki Eğitim Kompleksi Konferans Salonu'nda (Akatlar) bir araya getirilmesi hedeflenmektedir.

Savunma Sanayi Müsteşarlığı koordinatörlüğünde tedarikçilerimizle buluşturulacak zırhlı kara araçları üreten ana yüklenici firmalar ASELSAN, BMC, NUROL MAKİNA, KATMERCİLER, OTOKAR ve FNSS'tir.

Öğleden sonra gerçekleştirilecek etkinlikte de ana yüklenici firmalar ile tedarikçi firmaların ikili iş görüşmeleri (B2B) yapmaları sağlanacaktır.

Bu bağlamda, etkinliğe katılımınızı ve eğer anılan ikili iş görüşmelerine katılmayı arzu ediyorsanız yukarıdaki 6 firmadan öncelikle görüşmek istediğiniz ilk iki firmayı belirterek

İkili iş görüşmesine kayıt yaptıran firmalarımıza görüşme programları bilahare iletilecektir.

Saygılarımızla.

Yiğit ATEŞ
GENEL SEKRETER

Programa ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]