Sayın Üyemiz,

İstanbul Sanayi Odası İran'a yapılan ziyaretler ve çalışmalar kapsamında Türkiye'den sanayici firmaların, büyük potansiyel arz eden İran pazarından daha fazla faydalanabilmeleri amacı ile; İran'da Türk yatırımcılar için bir organize sanayi bölgesi kurulması yönünde, İran Sanayi Madenler ve Ticaret Bakanlığı ve İran Ticaret Sanayi, Madenler ve Tarım Odası ile bir iyi niyet anlaşması imzalamıştır.

İran Küçük Ölçekli Sanayi İşletmeleri ve Sanayi Bölgeleri Kurumu (ISIPO) yetkilileri ile müzakereler yapılarak, İran'da önerilen sanayi bölgeleri yerinde incelenmiş, ön fizibilite raporları hazırlanmıştır.

İran'da organize sanayi bölgesinde  yatırım yapmayı düşünen üyelerimiz İstanbul Sanayi Odası AB ve Uluslararası İlişkiler Şubesi ([email protected]) ile irtibata geçebilirler.

Saygılarımızla.

Yiğit ATEŞ
GENEL SEKRETER

Resmi yazıya ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]