Sayın Üyemiz,

Odamız 13.Meslek Grubu tarafından, Arifiye Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa 17-28 Temmuz 2017 tarihleri arasında "İleri Düzey Excel Eğitimi" düzenlenecektir. Eğitim Odamız Eğitim Salonunda düzenlenecek olup, 17:30 - 20:30 saatleri arasında yapılacaktır. Eğitim sonrası sınav yapılacak olup, daha sonrasında sertifika verilecektir. Katılım 12 kişi ile sınırlıdır. Katılımcıların eğitime gelirken bilgisayarlarını getirmeleri gerekmektedir. Katılım ücretsizdir. Bilgilerinize rica ederiz.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ
GENEL SEKRETER

Daha fazla bilgi almak için; 0264- 888 30 42- 30 39 Nolu telefon ile irtibata geçebilirsiniz. Eğitime katılımda bulunacak kişiler 13.Temmuz.2017 Perşembe  günü saat:16.00'a kadar Eğitim Katılım formunu [email protected] yollamaları  gerekmektedir. Eğitim katılım formu ekte ve web de yer almaktadır.

Eğitim Katılım Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın eğitim-seminer duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]