Ülkemiz ile Filistin arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla, 13 Temmuz 2010 tarihinde WOW İstanbul Otelde, Türkiye – Filistin İş Forumu düzenlenecektir.

Filistin resmi heyetine, tekstil, mobilya, gıda, ,inşaat, doğal taş, sigortacılık, el sanatları, metal, kimya, kozmetik, bilgi işlem, kâğıt, deri, ayakkabı ve plastik sektörlerinde faaliyet gösteren 120'yi aşkın firma temsilcisinin eşlik etmesi beklenmektedir.

Aşağıda verilen özet Program çerçevesinde düzenlenecek Türkiye – Filistin İş Forumu kapsamında, Türk ve Filistinli İşadamları arasında ikili görüşmeler yapılacaktır.

İlgili sektörlerde faaliyet gösteren ve iş forumuna katılmak isteyen yada forum hakkında daha detaylı bilgiler almak isteyen Odamız Üyeleri, İstanbul İhracatçı Birlikleri ile 0 212 454 07 42 nolu telefondan temasa geçebilirler.

PROGRAM:

10.00 – 12.30 Türkiye ve Filistin'de Ticaret ve Yatırım fırsatları Semineri