22 Temmuz 2010, Perşembe günü Sakarya Üniversitesi işbirliği ve TÜBİTAK desteği ile Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından “1. Ar-Ge Proje Pazarı” etkinliği düzenlenecektir.

Etkinliği Amacı:

Etkinlik boyunca Ar-Ge kurum ve kuruluşlarının tanıtımları yapılacak, yetkililer tarafından bilgi paylaşımında bulunulacaktır. Bildiri ve poster şeklinde sunumlar olacaktır. Bu sunumlarda hem üniversiteden akademisyenlerin hem de proje fikri sahibi girişimcilerin projelerini paylaşma ortamı oluşturulacaktır. Etkinlikte özellikle Ar-Ge ve yenilik bilincinin yaygınlaşması için somut projeler üzerinde konuşulacaktır. Proje sahipleri ile sermaye sahipleri buluşturularak raflarda bekleyen projelerin hayata geçirilmesi için imkân sağlanacaktır. Örnek bazı Ar-Ge çalışmaları sergilenecektir.

Tematik Alanlar:

Makine Tasarım ve İmalat Teknolojileri

Otomotiv

Tarım Alet ve Makineleri

Hidrojen Teknolojileri

Diğer Alanlar

Hedef Kitle:

Akademisyenler

Küçük, orta ve büyük ölçekli işletmeler

Ar-Ge çalışması olan proje sahipleri

Proje fikri olan girişimciler

Yatırımcılar

Genç girişimciler (lisans öğrencileri ve üzeri)

Etkinliğimize proje ile veya sadece dinleyici olarak katılmak isteyenlerin ekteki “Kayıt Formu” nu doldurarak [email protected]” adresine mail olarak göndermeleri gerekmektedir.

Not 1: Poster sunum yapmak isteyenler posterlerini 70x100cm ebatlarında hazırlayarak aşağıdaki iletişim adresine gönderebilirler.

Not 2: Etkinlik için hazırlanacak ve tüm katılımcılara dağıtılacak olan etkinlik kitabında Ar-Ge projesinin, proje fikrinin yayınlanmasını isteyen katılımcılar ekte yer alan “Proje Yayın İzin Belgesi” ile birlikte “Proje Özeti Belgesi” formlarını doldurarak [email protected] adresine mail olarak göndermeleri gerekmektedir.

Not 3: Katılım ücretsizdir. Son başvuru tarihi 21.07.2010 çarşamba günü mesai bitimine kadardır. Katılımcılara katılım belgesi verilecektir.

İletişim:

Elif SARIOĞLU

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası

Ar-Ge Proje Destek Birimi

Sakarya Mah. No:19 Arifiye/SAKARYA

E- mail: [email protected]

Tel: 0264 291 03 00 – (Dahili:1135)

İlgili Dokümanları buradan indirebilirsiniz

Duyuru Tarihi : 15/7/2010