SEKTÖREL NİTELİKLİ TİCARET HEYETİ PROGRAMI

DTM koordinatörlüğünde, İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği organizatörlüğünde 08 ? 13 Ağustos 2009 tarihleri arasında Johannesburg /Güney Afrika Cumhuriyetine yönelik olarak mobilya ürünlerini kapsayan "Sektörel Nitelikli Ticaret Heyeti Programı" organize edilecektir.

Ülkemiz mobilya sektörü ihraç ürünlerinin tanıtımı, ihracatçı firmalarımızın Güney Afrika Cumhuriyetindeki Pazar paylarında artış sağlanması ve iki ülke iş çevreleri arasında işbirliği imkânlarını arttırabilmek amacıyla düzenlenmesi düşünülen söz konusu Ticaret Heyeti programına mobilya sektöründe uluslar arası standartlara uygun ürünler imal veya ihraç eden tüm firmalarımızın ve üyelerimizin katılmasında fayda görülmektedir.

Konuyla ilgili detaylı bilgiye Odamızın İç ve Dış Ticaret Servisinden ulaşılabilirsiniz.
Duyuru Tarihi : 3/8/2009