Sayın Üyemiz,

Sağlam KOBİ, şirketlerin, insan kaynaklı ya da doğal sebeplerle ortaya çıkan herhangi bir afete karşı hazırlıklı olmalarını desteklemek amacı ile eğitimler ve bilgilendirme faaliyetleri düzenlenmektedir. Türkiye'deki KOBİ'lerin afetlere hazırlık süreçlerine ve yaşanabilecek olası afetlerin ardından iş hayatına hızla dönmelerine destek sağlamayı amaçlayan proje kapsamında Odamızda 31 Ekim 2017 Salı günü saat 14.00'te KOBİ'ler ve İşletmelere ücretsiz olarak Afet ve Acil Durum Planı Hazırlama eğitimi verilecektir. Eğitime katılan ilgililere eğitim katılım sertifikası verilecektir.

Eğitime, ilgili tüm üyelerimiz davetlidir.
- Sağlam KOBİ projesi hakkında detaylı bilgi ektedir.
- Eğitim ile ilgili soru ve görüşleriniz için; [email protected]  mail adresi veya 0264-2513529 vey 0530 349 58 31 nolu telefonlardan Mahmut Bey ile iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ
GENEL SEKRETER

Bilgi notuna ulaşmak için tıklayınız.

Afişe ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]