Sayın Üyemiz,

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 15–21 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ve her sene birçok ülkeden farklı sektörleri buluşturan, ticaret ve işbirliği imkânları sunan "AUTOMOTIVE WORLD-NEPCON JAPAN-L-TECH. -WEARABLE EXPO.- ROBODEX-SMART FACTORY EXPO  TOKYO-2018" fuarlarına  KOSGEB destekli bir ziyaret gezisi düzenlemeyi planlamaktadır.

Yıllardır Japonya'nın en önemli sanayi fuarı olma özelliğini taşıyan ve 2017 yılında 69 Ülkeden 280.000'i aşkın ziyaretçisi ile iş adamları tarafından yakından tanınan AUTOMOTIVE WORLD-NEPCON JAPAN-L-TECH. -WEARABLE EXPO.- ROBODEX-SMART FACTORY EXPO  TOKYO-2018 Fuarları, yurt dışına açılmak isteyen firmalarımız için önemli bir fırsat oluşturmaktadır.
Katılım bedeli ;  Çift kişilik odada kişi başı 3250 Euro
                           Tek kişilik odada kişi başı 3750 Euro
Katılmak isteyen üyelerimizin ek'te sunulan "Rezervasyon Başvuru Formu"nu doldurarak en geç 20 Kasım 2017 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Odamızın 0264 291 53 40 nolu faksına iletmesini önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ
GENEL SEKRETER

Detaylı Bilgi İçin ;
Ticaret ve Belgeler Servisi
Tel ; 888 30 37 / 888 30 36
Ek ; Rezervasyon Başvuru Formu
Fuar bilgilendirmesi

*** Not: Programa KOSGEB Veri Tabanına Kayıtlı 10 Katılımcı Firma Olduğunda, KOSGEB Onayı Alınacaktır. KOSGEB Gereklerini Yerine Getiren Firmalar, KOSGEB'den Firma Başına 5.000 TL'ye Kadar Geri Ödeme Alacaklardır.

Fuar bilgilendirme notuna ulaşmak için tıklayınız.

Başvuru Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]