Sayın Üyemiz,

Üniversite-sanayi işbirliğine dayanmakta olan "İnoSuit - İnovasyon Odaklı Mentorluk Programı" kapsamında, İhracatçı Birlikleri üyesi şirketlerde inovasyon yönetimi yetkinliğinin sürdürülebilir şekilde arttırılması, inovasyon yönetimi altyapısının oluşturulması, güçlendirilmesi, her bir kurumun kendi hedeflerine, yapısına ve ihtiyaçlarına uygun kurumsal inovasyon sistemlerinin tasarlanması ve hayata geçirilmesi amaçlanmaktadır.

02 Nisan 2018 tarihinde faaliyete başlanacak programın bitiş tarihi 31 Mart 2019 tarihidir. Nisan ayında başlayacak program dönemi için şirket başvuruları 31 Ocak 2018 tarihine kadar devam edecektir. Ayrıca bu yıldan itibaren, program başvurularının sene içerisinde 4 ayrı dönemde alınmasına karar verilmiştir. Başvuru sahibi firmaların, başvurdukları döneme bağlı olarak Temmuz, Ekim, Ocak ya da Nisan, aylarında programa başlamaları ve 12 ay süresince programı sürdürmeleri mümkün olacaktır.

Programda yer almak isteyen şirketler başvurularını http://www.tim.org.tr/tr/inosuit-firma-kayit.html linkteki firma başvuru formunu 31 Ocak 2018 tarihine kadar doldurmaları yeterli olacaktır.

Saygılarımızla,

 

Yiğit ATEŞ
Genel Sekreter

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

 

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]

Duyuru Tarihi : 29/1/2018
Paylaş