Sayın Üyemiz,

Ekonomi Bakanlığı Ekonomik Araştırmalar ve Değerlendirme Genel Müdürü (v.) Sn. Arzu YILMAZ başkanlığında; İhracat Genel Müdürlüğü; İthalat Genel Müdürlüğü; TUYS Genel Müdürlüğü; SBYYH Genel Müdürlüğü, ÜGD Genel Müdürlüğü ve Ekonomik Araştırmalar ve Değerlendirme Genel Müdürlüğü temsilcilerinden oluşan bir heyet; , Ekonomi Bakanlığı tarafından verilen destek ve hizmetler hakkında Odamız üyelerine bilgi verecektir.

10 Mart 2018 tarihinde Odamız ile İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği organizasyonunda gerçekleştirilecek bilgilendirme toplantısında; Ekonomi Bakanlığı tarafından verilen desteklerin doğrudan anlatılması ve firmalarımızın ihracat, ithalat, yurtiçi/yurtdışı yatırım, serbest bölge ve ürün güvenliği denetimi konularında karşılaştıkları sorunlara çözüm önerileri konuları görüşülecektir.

Söz konusu toplantıya katılımınızı önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ

PROGRAM ;
Tarih :10 Mart 2018 Cumartesi Günü
Yer :Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu
Saat : 14:00 – 17:00

Detaylı Bilgi için: Ticaret ve Belgeler Müdürlüğü

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]