Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden Odamız' a gelen yazıyla Tanzanya ile Demokratik Kongo Cumhuriyeti arasındaki limanların iyileştirilmesi kapsamında, ilk adım olarak niyet mektuplarının toplanmaya başlandığına ilişkin ihale duyurusunun yer aldığı belirtilmiştir.

Bahse konu niyet mektuplarının elektronik ortamda ve yazılı olarak teslim edilmesi gereken son tarih 3 Nisan 2018 olarak belirtilmiş olup, Türkiye'den Tanzanya'ya ekspres kargo ile gönderilen dosyaların yaklaşık 3 iş günü içerisinde Tanzanya'ya ulaştırıldığı ifade edilmiştir.

TOBB web sitesi ( www.tobb.org.tr) sağ panelinde "Hizmetler" başlığı altındaki "Uluslararası İş İmkanları/ İhale, Özelleştirme ve Yatırım Projeleri/ süreli ihaleler" bölümünden ayrıntılı bilgiye ulaşılabilmektedir.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]