Sayın Üyemiz,

Odamız ve TÜYAP Anadolu A.Ş. ortak organizasyonu ile  11.04.2018 – 15.04.2018 tarihleri arasında Irak, İran, ve Gürcistan’dan Tarımsal Üretim Ekipmanları Ve Sağlık Önlemleri, Tarımsal Kalkınma Ve Tarımsal Yatırım, Çiftlik Sistemleri Bahçe Organizasyonları, Tarım, Fideler Ve Kesme Çiçekler, Tohum Ve Toprak Gereksinimleri,  Gübreler Ve Kimyasallar, Mühendislik ve Yedek Parça Sektörlerine yönelik yaklaşık 25 Firma Temsilcisinden oluşan bir Heyet Odamıza gelecektir.

Odamız üyesi firmalarımızın yurt dışı pazarına açılabilmesi için bahse konu sektörlerdeki yabancı firmalar ile Odamız hizmet binasında ikili iş görüşmeleri (b2b) organizasyonu   yapılacak olup, bu ikili iş görüşmeleri toplantısına katılmak isteyen üyelerimizin aşağıdaki formu doldurarak 09.04.2018 Pazartesi mesai bitimine kadar Odamız Ticaret ve Belgeler Müdürlüğü ticaret @satso.org.tr mail adresine yada 0(264) 291 53 40 no’lu faksa göndermesi önemle rica olunur.

Saygılarımızla,

Yiğit ATEŞ