Sayın Üyemiz;

Odamız tarafından "Dramayla İş Sağlığı ve Güvenliği Etkinliği" düzenlenecektir.

19 Haziran 2018 tarihinde, 14.00-17.00 saatleri arasında yapılacak olan etkinlikte; İş kazaları, işverenlerin yükümlülükleri ve risk değerlendirmesi konuları ile birlikte, iş sağlığı ve güvenliği teftiş konuları, iş sağlığı ve güvenliği kurullarının oluşturulması konuları sunum ve model çalışmalar yoluyla katılımcılara aktarılacaktır.

İş sağlığı ve güvenliği uzmanı İsmail Özdil ve kişisel gelişim uzmanı Mustafa Eroğlu'nun sunum ve modelleme çalışmalarıyla yapılacak olan "Dramayla iş Sağlığı ve Güvenliği Etkinliği"nde çeşitli canlandırmalar yapılacak, içinde iş sağlığı ve güvenliğiyle alakalı her konuya özel olarak yapılandırılmış oyunlar barındıran drama sayesinde anlatılan konu, sunumların ve notların iki boyutlu anlatımından kurtularak, üç boyutlu gerçek hayata yani yaşantımıza uyarlanacaktır.

Etkinliğe katılım 30 kişi ile sınırlı olup, etkinliğimize katılmak isteyen üyelerimizin ekte yer alan Katılımcı Formunu doldurarak en geç 18 Haziran 2018 tarihini mesai saati bitimine kadar, [email protected] e-posta veya 0264 291 24 24 Faks numarası aracılığıyla Odamıza ulaştırmalarını rica ederiz.

Saygılarımızla,

Teyfik ÖZTÜRK
Genel Sekreter V.

Başvuru formu için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]