AB Rekabet Edebilirlik ve Yenilik Çerçeve Programı (CIP)'nın üç bileşeninden ikisi olan Girişimcilik ve Yenilik Programı (EIP) ve Bilgi ve İletişim Teknolojileri Politika Destek Programı (ICT-PSP) 7 Ekim 2010 Perşembe (bugün) TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi'nin konferans salonunda tanıtılacak.

Avrupa Birliği tarafından KOBİ'lerin rekabet gücünü artırmayı ve yenilikçilik faaliyetlerini desteklemeyi, finansmana daha kolay erişmelerini hedefleyen program ile ilgili toplantıda KOBİ'lere Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ve Doğu Marmara Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM)'nin çalışmaları hakkında bilgi verilecek.

Bu çerçevede bölgemizdeki KOBİ'lere yenilikçilik alanında önemli bir finansman kaynağı sağlaması ve yenilikçilik alanında önemli bir finansman kaynağı sağlaması ve rekabetçi yapılarını kuvvetlendirmesi düşünülen programlar ve destekler hakkında bilgilenmek için tüm üyelerimiz katılabilirler.

Duyuru Tarihi : 7/10/2010