Sayın Üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden gelen yazıya istinaden Sigortacılık Kanunu uyarınca Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi ile Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Seçimlerine dair Usul ve Esaslar doğrultusunda ; Sigorta Acenteleri İl Delegeliği Seçimleri, 05 Temmuz 2018 Perşembe Günü gerçekleştirilecektir. Seçim Günü oy kullanma süreci saat:09.30'da başlatılacak olup, bu süre saat:16.30'da sona erecektir.

İl Delegeliği adaylığı için başvurular ise 28.06.2018 Perşembe gününden itibaren kabul edilmeye başlanacak olup, söz konusu başvuruların alımına ilişkin süre 02.07.2018 Pazartesi günü mesai bitimi itibariyle sona erecektir.

Diğer yandan söz konusu seçimde tüzel kişiliği temsilen aday olacak gerçek kişinin Levhaya kayıtlı müdür olması gerekmektedir.

Saygılarımızla,

Teyfik ÖZTÜRK
Genel Sekreter V.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]