Sayın Üyemiz;

Odamız, ilimiz dış ticaret potansiyelini artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında yurt dışı heyet organizasyonları düzenlemektedir.

Üyelerimizin yurt dışı pazar paylarının arttırılması, yeni pazarların bulunması ve dış ticaret olanakları yaratılması amacıyla 12 Ekim 2018, Cuma günü (Yarın) 2. Türkiye – Afrika Ekonomi ve İş Forumu kapsamında ülkemize gelen Zambiya karma ticaret heyeti Odamız üyeleri ile işbirlikleri geliştirmek üzere gelecektir.

Dış ticaretimizin artırılması ve iki ülke arasında iş birliği imkânlarının geliştirilmesi amacıyla Odamız hizmet binasında  düzenlenecek ikili iş görüşmeleri (b2b) organizasyonuna her sektörde faaliyet gösteren Zambia ile dış ticaret ilişkilerini güçlendirmek isteyen üyelerimizin  aşağıdaki formu doldurarak en geç 12 Ekim 2018 (Yarın) 09:30' a kadar [email protected] e-posta adresine göndermesi önemle rica olunur. Talep formunuz tarafımıza ulaştıktan sonra size görüşme için randevu saati bildirilecektir.

Saygılarımızla,

Teyfik ÖZTÜRK

Katılım formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]