Sayın Üyemiz;

Dünya Standartlar Günü etkinlikleri çerçevesinde TOBB ve TSE işbirliğinde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sn. Mustafa VARANK ve TSE Başkanı Sn. Adem ŞAHİN'in katılımlarıyla, TOBB Başkanı Sn. M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU'nun ev sahipliğinde 17 Ekim 2018 Çarşamba Günü TOBB Sosyal Tesisler Toplantı Salonunda "Uluslararası Standartlara Yön Ver" temasıyla Standardizasyon Zirvesinin gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

Toplantıya ilişkin TOBB Başkanı Sn. M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve TSE Başkanı Sn. Adem ŞAHİN'in daveti ile zirve programı aşağıdaki bağlantıda yer almaktadır. Bu kapsamda söz konusu zirveye ilişkin katılım teyitleri 15.10.2018 tarihine kadar TOBB ([email protected]) adresine iletilmesi belirtilmiştir.

Saygılarımızla,

Teyfik ÖZTÜRK

Programa ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 15/10/2018