Sayın Üyemiz;

T.C. Sakarya Valiliği, çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından 31/10/2018 tarihinde Odamıza ulaştırılan bir yazıda; Sürdürülebilir kalkınma ilkeleri çerçevesinde atıklarımızı kontrol altına almak, gelecek nesillere temiz, gelişmiş bir Türkiye ve yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla, 26/09/2017 tarihinde Sıfır Atık projesinin başlatıldığı ve bu sorumluluk hareketinin uygulanmasını sağlamak amacıyla 6 Aralık 2018 tarihinde "Sıfır Atık Geleceğe Değer Kattık" semineri yapılacağından bahsedilmiştir. "Best Western Premier" otelde yapılması planlanan seminere katılmak isteyen üyelerimizin taleplerini en geç 02 Kasım 2018 (Bugün) saat 17:00'ye kadar Odamız Sanayi ve Arge Servisine [email protected] adresinden iletmeleri gerekmektedir.

Saygılarımızla,

Teyfik ÖZTÜRK
GENEL SEKRETER

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]