Bölgemizde ve şehrimizde bulunan sanayici ve firma yöneticilerini İş ve Ticaret Hukuku ile İşletme Hukuku dallarında bilgilendirmek amacıyla 11.01.2011 ve 12.01.2011 tarihlerinde Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve Sakarya 1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü tarafından müştereken bir eğitim semineri düzenlenecek.

Uludağ Üniversitesi iktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Öğretim Görevlisi ve Avrupa Patent Vekili Avukat Dr. Mevci Ergün'ün konuşmacı olarak katılacağı söz konusu seminerin açılış konuşmasını SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ gerçekleştirecektir.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası konferans salonunda gerçekleştirilecek olan seminerin ilk gününde;

“Yargı Kolları ve Genel Mahkemeler arasında İş Dağılım ı ve İş Bölümü, Kişiler Hukuku”

“Sözleşmeler Hukuku, Yeni Türk Ticaret Kanunu Tasarısına göre A. Ş. Hukukunda yönetim, temsil, görev ve yetkili ile imza sirküleri”

“Satış Sözleşmesi, Kefalet Hukuku, Ceza Koşulu”

“Haksız Rekabet, Rekabet Hukuku” konularında,

Seminerin ikinci ve son gününde ise

“Sınai Mülkiyet Hakları, Know-How”

“Ticari defterlerle ispat, itiraz edilmesi halinde doğurduğu sonuçlar yönünden fatura ve içeriği”

“Çeşitli konularda hesaplama yöntemleri”

“Tahkim Hukuku”

Konularında katılımcılara detaylı bilgi verilecektir.

Söz konusu seminere katılım ücretsiz olup seminerin ardından katılımcılara sertifika verilecektir.

Tüm üyelerimize duyurulur.

Duyuru Tarihi : 3/1/2011