Sayın Üyemiz;

Üniversiteden Pazar Elçiliğine Projesi (UPEP), Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yurtdışı İş Geliştirme Komisyonu ve Sakarya Üniversitesi tarafından; Sakarya Üniversite’sinde eğitim gören yabancı uyruklu öğrencilerin Odamız üyesi firmalarda staj yapmaları amacıyla geliştirilmiş bir projedir.

Proje kapsamında yapılacak eşleştirmeler ile üyelerimiz; birden fazla yabancı dil bilen öğrenciler sayesinde global pazarlar, tedarikçiler veya partnerler bulmaları yeni pazarlara ulaşma ve/veya var olan pazarlarını genişletme, yurtdışı ziyaretlerinde ve yurtiçi alım heyetleri görüşmelerinde iletişim elde etmeleri sağlanmış olacaktır.

Projenin bir başka çıktısı da öğrencilerin, buradaki eğitimlerinin ardından kendi ülkelerinde Türkiye'nin gönüllü ticaret elçisi olmalarının da sağlanmasıdır.

Sakarya Üniversitesi'nde öğrenim gören yabancı uyruklu öğrenciler ile Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri bu projeye dâhil olabilirler.

Ekteki dosyada, UPEP projesinde yer almayı isteyen öğrencilere ilişkin detaylı bilgiler yer almaktadır. 

Projeye dahil olmak isteyen firmalar, dosyadan uygun buldukları adayların soyadlarını, firma ve iletişim kurulacak personel bilgisi ile birlikte [email protected] adresine göndermeleri yeterlidir.

Detaylı bilgi için Elif SARIOĞLU 0264 8883032 ile iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla.

 

Teyfik ÖZTÜRK
Genel Sekreter

 

Proje broşürünü incelemek için tıklayınız.

Proje sayfasını incelemek için tıklayınız.


Anadolu Ajansı'nın Upep projesini tanıttığı "Yabancı Öğrenciler Hem Kazanıyor Hem Kazandırıyor" başlıklı 30 Aralık 2018 tarihli videosuna bu linkten ulaşabilirsiniz.

 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.


Duyuru Tarihi : 5/2/2019
Paylaş