Sayın Üyemiz;

Bu yıl üyelerimize yönelik yapılması planlanan eğitimlerimiz, tüm kuruluşların rekabetçi ve sürdürülebilir bir yapı oluşturabilmelerine yardımcı olacak şekilde “Mükemmelliğin Temel Kavramları” doğrultusunda şekillenmiş olup siz üyelerimizin faydasına sunulacaktır. Eğitimlerimiz Avrupa Kalite Yönetim Vakfı  (EFQM) ile işbirliği ortaklığı yapan Türkiye Kalite Derneği (KALDER)  tarafından yapılacak olup 25 Mart 2019 (Pazartesi) tarihinde KALDER Eğitmenlerinden Çağlar ÇABUK tarafından “Liderlik ve Yönetim Becerileri” eğitimi verilecektir. Odamız 1 Nolu Eğitim Salonunda düzenlenecek ve 1 gün sürecek olan eğitimimiz 09:30 – 17:00 saatleri arasında yapılacaktır. Eğitime katılanlara Katılım Belgesi verilecek olup eğitim kontenjanı 30 kişi ile sınırlıdır. Eğitim Bedeli 50 TL.’dir. Katılımcıların eğitim bedelini, Odamız Veznesine veya Garanti Bankası Erenler Şubesi TR66 0006 2001 2030 0006 2983 24 hesap numarasına yatırıp ek’ te yer alan Eğitim Katılım Formu ile birlikte en geç 22 Mart Cuma günü saat 16:00’ ya kadar [email protected] adresine iletmeleri gerekmektedir. İşletmenize büyük yararlar sağlayacağını düşündüğümüz eğitimlerimizden faydalanmanızı önemle rica ederiz.

Teyfik ÖZTÜRK

İÇERİK

LİDERLİK VE YÖNETİM BECERİLERİ EĞİTİMİ

AMAÇ

Liderlik ve Yönetim Becerileri eğitim programında, yönetici adaylarından halihazırda yönetici olarak görev yapan her düzeyde profesyonellere kadar, çalışma yaşamının yoğun temposundan kaynaklanan ve yöneticilerin görev ve sorumluluk alanına giren tüm süreçleri bütünsel ve yapıcı bir bakış açısıyla ele almaları ve liderlik gelişim süreci hakkında temel bilgileri temel uygulamalar eşliğinde içselleştirmeleri hedeflenmektedir.

İÇERİK

Temel kavramlar (Yönetici-Lider-Mentor)
Liderlik Dinamikleri
Liderlikte İletişim Becerileri
Stratejik Planlama ve Aksiyon Alma
Yaratıcı Düşünme ve Problem Çözme
Lider ve Takım İlişkisi
Liderlik Gelişim Planı
Liderlik Değerleri
Liderlik Davranışları
Liderlik Güven Ölçeği
Uygulamalar
Kapanış

Eğitim Yöntemleri : Teorik bilgi aktarımı, grup çalışmaları, bireysel uygulamalar, örnek olay inceleme

Süre : 1 Gün (09:30-16:30)

Eğitmen : Çağlar Çabuk

Eğitim katılım formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 18/3/2019