Sayın Üyemiz,

İhracatın geliştirilmesi, ihraç edilen mal ve hizmetlerin çeşitlendirilmesi, ihraç mallarına yeni pazarlar kazandırılması, ihracatçıların uluslararası ticarette paylarının artırılması ve girişimlerinde gerekli desteğin sağlanması, ihracatçılar ile yurt dışında faaliyet gösteren müteahhitler ve yatırımcılara uluslararası piyasalarda rekabet gücü ve güvence kazandırılması, yurt dışında yapılacak yatırımlar ile ihracat maksadına yönelik yatırım malları üretim ve satışının desteklenerek teşvik edilmesi gibi amaçlara yönelik çalışmalarını son hızla sürdüren Türkiye İhracat Kredi Bankası A.Ş. (Türk Eximbank) ve SATSO işbirliği ile 26 Mart 2019 Salı günü saat 14:00'te Odamız Meclis Toplantı Salonunda "İhracatın Finansmanında Türk Eximbank" konulu bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Kredi ve sigorta işlemlerini aynı çatı altında toplayarak; ihracatçı firmalara verilen hizmetlerde bir bütünlük oluşturan Eximbank'ın ilimizde bilinirliğini artırmak ve ihracatçı üyelerimizin bu kurumdan azami faydalanmasını sağlamak amacıyla Odamız ihracatçı üyelerinin yöneticilerinin katılımıyla düzenlenecek olan "İhracatın Finansmanında Türk Eximbank" konulu bilgilendirme toplantısında Türk Eximbank uzmanları Sn.Uğur BALTACI ve Sn. Ahmet TOSUN tarafından detaylı bilgilendirme yapılacaktır. Bahsi geçen toplantıya iştirakinizi rica ederim.

Teyfik ÖZTÜRK

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]
[{UNSUBSCRIBE}]