Sayın Üyemiz;

İlki 2014 yılında gerçekleştirilen fuar bu yıl 25-26-27 Nisan 2019 tarihlerinde Sakarya Demokrasi Meydanı'nda (Eski Kent Meydanı) düzenlenecek olan SAGiF Fuarı, üniversite öğrencilerinin iş dünyasıyla buluşturulmasının yanı sıra iş dünyasının da kamu kurumlarıyla ve ilgili STK'larla buluşmasını sağlamak gibi iki önemli misyon taşımaktadır.

Öncelikle nitelikli öğrencilerimizin iş dünyasıyla buluşturulması doğrultusunda; öğrencilerin fuara katılan firma temsilcileriyle doğrudan iletişim kurmaları, ilgili alanlarda iş dünyasına yönelik; çalışma koşulları, personel politikaları, sektör ve piyasa bilgileri, işe alım aşamaları ve işe alınması planlanan çalışanlarda aranılan özellikler gibi faydalı bilgiler edinmeleri; firmaların ise kamu kurumlarıyla ve STK'larla iletişim kurmaları ve aralarında sıcak bir birlikteliğin oluşumunu sağlamak amaçlanmaktadır.

Ayrıca fuar, etkinlik süresince kamu kurumları, STK'lar ve firmalar tarafından düzenlenecek olan tanıtım ve seminer gibi etkinliklerle tüm katılımcıların faydalanacağı bir sinerjiye sahiptir.

Fuar Hedef Kitlesi

Ulusal/Uluslararası işletmelerin işyeri temsilcileri, farklı üniversitelerin öğrencileri ve mezunları ile diğer illerdeki üniversite öğrencileri, iş değiştirmek isteyen nitelikli işgücü, yükseköğretim seçeneklerini tanıyarak kariyer planlaması yapacak meslek seçme aşamasında bulunan tüm lise son sınıf öğrencileri, iş arayanlar.

Katılım Hakkında

• Fuar için katılım başvuruları online olarak gerçekleştirilecektir.
• "Katılım Formu" linki - http://sagif.org/index.php?sayfa=katilimformu ile açılacak sayfada sizden istenilen bilgileri eksiksiz bir şekilde doldurmanız başvuru için yeterli olacaktır.
• Katılımı onaylanan firmalar yine web sayfası üzerinden ilan edilecektir.
• SAGİF İnternet Sitesi: http://sagif.org

 

 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

 


Duyuru Tarihi : 4/4/2019
Paylaş