Sayın Üyemiz;

Bir sağlık sorunu ile baş etmenin en temel yolu farkındalığı arttırmaktır. Modern yaşam tarzının getirdiği hareketsizlik ve buna bağlı sorunlar her kesimi etkilediği gibi iş dünyasını da yakından ilgilendirmektedir. İş kollarının ve çalışma koşullarının giderek değişmesiyle çalışanların şikayetçi oldukları eklem sorunları giderek farklı bir karakter kazanmaktadır. Bu konuya ışık tutarak iş dünyasını yapılabilecekler konusunda aydınlatmak amacıyla Odamız 15. Meslek Komitesi tarafından 18 Nisan 2019 Perşembe Günü saat: 15.00’ te Odamız Ali Coşkun Konferans Salonu’ nda “Hareket Hayattır! Modern İş Dünyasının Kabusu: Eklem Sorunları” konulu seminer Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Uysal sunumuyla düzenlenecektir.

Bilgilerinize rica ederiz.

Saygılarımızla,

Teyfik ÖZTÜRK

GENEL SEKRETER

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

[{HTMLVIEW}]
[{UNSUBSCRIBE}]