Sayın Üyemiz;

Bilindiği üzere C2, C3, K1, K3, L1, L2, N1, N2, R1, R2, M1, M2, P1, P2, T1 ve/veya T2 yetki belgesine sahip firmaların Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi (U-ETDS)'ne, faaliyetlerine ilişkin elektronik olarak bilgi göndermeleri/iletmeleri yükümlülüklerinin 31 Aralık 2019 tarihi itibarıyla başlamış olup, yetki belgesi sahiplerinin sayısal takograf kullanılması zorunlu olan ve yetki belgesi eki taşıt belgesinde kayıtlı bulunan taşıtları için sayısal takograf ünitelerindeki verileri, taşıtların trafiğe çıktığı tarihten itibaren üçer aylık dönemler halinde elektronik ortamda arşivleme ve bu veriyi ayda bir defa Bakanlıkça belirlenen kart verme otoritesine göndermeleri zorunluluğunun ise 1 Ocak 2020 tarihinden itibaren başlayacağı üyelerimize duyurulmuştu.

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği işbirliği ile ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliği ile 10 Mayıs Cuma günü 09:00 – 14:00 saatleri arasında Odamız Hizmet binasında yukarıda bahsi geçen konulara ilişkin Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı bünyesinde ki Daire Başkanı,Uzman ve Müdürlerin teşrifleri ile bilgilendirme semineri düzenlenecektir.

Ekte programı bildirilen ve Çevre illerdeki Oda, Bölge Müdürlükleri ve bir çok kurum yetkililerinin geniş katılım sağlayacağı bilgilendirme seminerine iştirakinizi rica ederiz.

Saygılarımızla.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası

Program akışına ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 3/5/2019