IBF BRNO

ULUSLARARASI YAPI FUARI

13 – 14 NİSAN 2011 BRNO-ÇEK CUMHURİYETİ

İnşaat Makinaları, İş Makinaları, Konstrüksiyon Araçları, Beton Üretim Makinaları, İnşaat Malzemeleri, Kaldıraç ve Araçları, Ölçme Ekipmanları,  İskelele Sistemleri, Yeşil Teknolojiler vb konularda faaliyet gösteren firmaların katılacağı 16.IBF Uluslararası Yapı Fuarı  13-14 Nisan 2011 tarihlerinde Brno - Çek Cumhuriyeti'nde gerçekleşecektir.

IBF 2011 Uluslararası Yapı Fuarı'nda ikili iş görüşmelerine katılmak isteyen firmaların Doğu Marmara ABİGEM ile irtibata geçmeleri önemle rica olunur. Başvuran firmaların profili hazırlanacak ve veritabanına girilecektir. Bu veritabanından firmalar birbirlerini görüp değerlendirebilecek ve ilgilenilen firmalara gönderilen görüşme talepleri neticesinde firmaların fuar ajandası oluşturulacaktır. İkili iş görüşmeleri esnasında firmalar kendilerini tanıtma ve karşı tarafı tanıma, ticari ve teknolojik iş birliklerine adım atma imkanına sahip olacaktır.

İkili İş Görüşmelerinin Firmalara Katkıları
 Ortak veri tabanına girilen firma profilleriniz henüz siz fuara varmadan yurt dışı firmalar tarafından incelenme olanağı bulur.
Zaman, para ve emekten tasarruf ederek kendinizi yurt dışında tanıtırsınız
Fuar süresince katılımcı ya da ziyaretçiler ile kilit kontaktlar kurabilirsiniz.
İdeal ortaklar ile bir araya gelebilir, somut görüşmelerde bulunabilirsiniz.

HANNOVER MESSE 2011

4 – 8 NİSAN 2011 ALMANYA

“Tüm dünya ile ikili görüşün!!!”

1947 yılından beri her sene düzenli olarak fuarlarına devam eden Hannover Messe, geçen bunca senenin ardından dünyanın en büyük endüstri fuarı haline gelmiştir. Artık bir klasik haline gelen ve dünyanın değişik yerlerinden iş anlaşmalarının doğmasına katkısı olan B2fair ikili iş görüşmeleri bu sene de Hannover Messe'de yerini almıştır.

Doğu Marmara ABİGEM,  danışmalığını yaptığı firmaları ile 2004 yılından beri Hannover Messe B2fair ikili görüşme platformlarında yerini almaktadır. Uzman ve deneyimli kadrosu ile firmalara (özellikle KOBİ'lere) yurt dışında tanıtım ve yeni pazarlara açılmaları konularında eğitim ve danışmanlık hizmetleri  ile destek olmaktadır.

Hannover Messe'de gerçekleştirilecek ikili görüşme platformuna, Enerji, Yenilenebilir Enerji, Enerji Santralleri, Enerji İletimi, Akışkan Gücü, Bilgi Teknolojileri Hizmetleri, Yüzey ve Mikro Teknolojiler, Otomasyon, Süreç Otomasyonu, Endüstriyel Otomasyon, Üretim, Yapı, Sıkıştırılmış Hava Bileşenleri, Tekstil, Otomotiv Yan Sanayi, Demirçelik, Kimya, Plastik vb konularda faaliyet gösteren firmalar katılacaktır.

Hannover Messe 2011 ikili iş görüşmelerine katılmak isteyen firmaların Doğu Marmara ABİGEM ile irtibata geçmeleri önemle rica olunur. Başvuran firmaların profili hazırlanacak ve veritabanına girilecektir. Bu veritabanından firmalar birbirlerini görüp değerlendirebilecek ve ilgilenilen firmalara gönderilen görüşme talepleri neticesinde firmaların fuar ajandası oluşturulacaktır. İkili iş görüşmeleri esnasında firmalar kendilerini tanıtma ve karşı tarafı tanıma, ticari ve teknolojik iş birliklerine adım atma imkanına sahip olacaktır.

İkili İş Görüşmelerinin Firmalara Katkıları;
  B2fair ortak veri tabanına girilen firma profilleriniz henüz siz fuara varmadan yurt dışı firmalar tarafından incelenme olanağı bulur
Zaman, para ve emekten tasarruf ederek kendinizi yurt dışında tanıtırsınız.
Öncesinde oluşturulan ajanda ile vaktinizi daha verimli kullanabilir, daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Ayrıca fuar süresince güncellenen ajandanıza yeni görüşmeler ekleyebilirsiniz.
İdeal ortaklar ile bir araya gelebilir, somut görüşmelerde bulunabilirsiniz.
Fuar öncesi ve sonrası Doğu Marmara ABİGEM, sizlere danışmanlık hizmetleri ile yol gösterecektir.

Daha fazla bilgi ve kayıt için bize ulaşın!

Doğu Marmara ABİGEM

Pınar ÖZBAY [email protected] - 0 262 323 08 56 – 108