Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Odamıza gelen yazıda, Helal Akreditasyon Kurumunun akreditasyon hizmetine başlayabilmesi amacıyla, "Helal Akreditasyon Kurumu Danışma Kurulu Çalışma Usul ve Esaslarına Dair Yönetmelik", "Helal Uygunluk Değerlendirme Kuruluşlarının Akreditasyonu Hakkında Yönetmelik" ve "Akredite Edilmiş Helal Uygunluk Değerlendirme Kuruluşlarının Hizmet Verdiği Üçüncü Tarafların Uygun Olmayan İş ve İşlemlerinin Tespit Edilmesi ve İlgili Taraflar Arası İletişimin Sağlanması Hakkında Tebliğ" taslaklarının hazırlandığı belirtilmiştir. Bu kapsamda, taslaklara ilişkin görüş ve önerilerinizin en geç 25.06.2019 tarihi mesai bitimine kadar [email protected] adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Saygılarımızla,

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası

Helal Akreditasyon Kurumu Danışma Kurulu Çalışma Usul ve Esaslarına Dair Yönetmeliğe ulaşmak için tıklayınız.

Helal Uygunluk Değerlendirme Kuruluşlarının Akreditasyonu Hakkında Yönetmeliğe ulaşmak için tıklayınız.

Akredite Edilmiş Helal Uygunluk Değerlendirme Kuruluşlarının Hizmet Verdiği Üçüncü Tarafların Uygun Olmayan İş ve İşlemlerinin Tespit Edilmesi ve İlgili Taraflar Arası İletişimin Sağlanması Hakkında Tebliğe ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 21/6/2019