Sayın Üyemiz,

Odamız ve DEİK ( Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu) işbirliği ile 03 Temmuz Çarşamba günü saat 14:00'te Odamız Meclis toplantı salonunda Türkiye-Afrika İş Konseyleri Koordinatör Başkanı ve Başkan yardımcılarının teşrifleri ile Sakarya - Afrika tanıtım günü düzenlenecektir.

Türkiye'nin Afrika kıtası ile dış ticaret hacminin ve Afrika'da yatırım fırsatlarının ele alınacağı bu önemli toplantının programı ekte olup, katılmak isteyen üyelerimizin ekte bulunan katılım teyit formunu doldurarak [email protected] adresine iletmesini rica ederiz.

Saygılarımızla,

Konuşmacılar:
- Tamer TAŞKIN (DEİK Türkiye-Afrika İş Konseyleri Koordinatör Başkanı)
- Volkan KAZOVA (DEİK Türkiye–Afrika İş Konseyleri Koordinatör Başkan Yardımcısı ve Türkiye–Gine İş Konseyi Başkanı)
- Yalçın KIROĞLU (DEİK Türkiye–Afrika İş Konseyleri Koordinatör Başkan Yardımcısı Türkiye–Madagaskar İş Konseyi Başkanı)

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası

Programa ulaşmak için tıklayınız.
Katılım Teyit Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 1/7/2019