Sayın Üyemiz,

16 Temmuz 2019, Salı 13:30 – 16:30 arası  Odamızda Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, Facebook  ve TOBB işbirliğinde TOBB Sınırları Aşan Türkiye Projesi kapsamında Kadın Girişimciler için Sosyal Medya eğitimi düzenlenecektir.

Dijital çağda Kadın Girişimcilerimizi desteklemek ve sosyal medyanın gücünü kullanarak daha verimli çalışmalarına katkıda bulunmak ve kullanabilecekleri araçlar ve yöntemler üzerine bilgi vermek amacıyla düzenlenecek eğitime katılım ücretsizdir.   Eğitime katılmak için www.facebookkadingirisimciler.com adresinden kayıt yapılması gerekmektedir.

Saygılarımızla,

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası

Eğitimin içeriği          :

- Sosyal medyanın gücü ve bu gücün kaynağı
- Farklı platformlar arasında en azından hangilerini kullanmalıyız, bu platformlardan Facebook İşletme Sayfaları hakkında özet bilgi
- Kullanılması önerilen özellikler/araçlar hakkında kısa örnekler ile bilgi sunumu
- Potansiyel müşterilere nasıl ulaşırız
- Sosyal medyada reklam verirken hedef kitle tanımı, bütçe ve sürenin önemi
- Instagram ve Sosyal medyada çarpıcı görsel içerik hazırlama konularında yardımcı araçlardan bazıları

Eğitim afişine ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 9/7/2019