Sayın Üyemiz,

Metal İşleme, Kaynak Teknolojisi alanlarında dünyaca ün kazanmış ve Almanya'nın Hannover kentinde 16 - 21 Eylül 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan EMO Hannover 2019 Uluslararası Metal İşleme, Kaynak Teknolojisi Fuarı'na Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak bir ziyaret organize etmeyi planlamaktayız. 15-18 Eylül 2019 tarihleri arasında 5 Yıldızlı Steigenberger Hotel Hamburg konaklamalı bu organizasyona katılmak isteyen üyelerimizin ekte bulunan fuar katılım talep formunu en geç 02 Ağustos 2019 mesai bitimine kadar [email protected] adresine iletmeleri gerekmektedir. Program ve Ön başvuru formu ektedir.

Not:
* İki Kişilik Odada Kişi Başı Paket Tur Bedeli 845 Eur Tek Kişilik Oda Paket Tur Fiyatı 985 Eur'dur (Detaylı program ektedir)
* 65 Euro'luk 3 günlük fuar giriş biletleri SATSO tarafından karşılanacaktır.
*Almanya ziyaretinde Schengen vizesi gerektiğinden geçerli vizesi olmayan üyelerimiz şahsi olarak IDATA yetkili vize firmasına başvurabileceği gibi fuar organizasyon firmasının aracısı üzerinden de vize başvurusunda bulunabilecektir. Fuar organizasyon firmasının aracısı tarafından talep edilecek vize ücreti 125 euro'dur. https://www.idata.com.tr/de/tr adresi üzerinden Schengen vizesine kendileri başvurmak isteyen üyelerimiz ücretlendirme bilgilerine https://www.idata.com.tr/de/tr/p/uecretlendirme-de linkinden ulaşabilirler.
*Katılım sınırlı sayıdadır ve başvuru tarihleri içerisinde gelen taleplere göre düzenlenecektir.

Saygılarımızla,


Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası



Seyahat programına ulaşmak için tıklayınız.
Katılım Talep Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

 


Duyuru Tarihi : 29/7/2019
Paylaş