Sayın Üyemiz,

KOSGEB, kurum ve kuruluşların, mevzuatları kapsamında işletmelerle ilgili tuttukları idari kayıtları analiz ederek KOBİ'lerin iç değerlendirme yapmaları, rakipleriyle kendilerini karşılaştırmaları, hedef belirlemeleri ve varsa sorunlarına çözüm bulabilmeleri amacıyla her bir işletme için "KOSGEB İşletme Değerlendirme Raporu" hazırlamıştır.

KOSGEB İşletme Değerlendirme Raporu sayesinde KOBİ'ler , kendilerine özel olarak hazırlanan bu rapor sayesinde bulunduğu bölgede, sektöründe ve Türkiye genelinde nerede olduğunu görebilecektir. KOSGEB İşletme Değerlendirme Raporu; Rapor İçeriği, İşletme Künyesi, Genel Sıralama, İnsan Kaynakları, Ar-Ge, Yenilik ve Markalaşma, Verimlilik, İhracat ve Finansman bölümlerinden oluşmaktadır.

İşletmeler, sadece kendileriyle ilgili rapora, elektronik ortamda ücretsiz olarak ulaşabilmektedir. Raporda yer alan barkod sayesinde e-Devlet üzerinden raporun doğruluğu teyid edilebilecektir. Bilgi amaçlı olarak hazırlanan, herhangi bir yorum içermeyen raporlar, resmi bir evrak niteliği taşımamaktadır. Raporun hazırlanmasında, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gelir İdaresi Başkanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu, Ticaret Bakanlığı, Türk Patent ve Marka Kurumu'ndan alınan veriler kullanılmaktadır.

Saygılarımızla,


 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası

 

 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

 

 

 

SATSO Mobil Uygulama
 Apple Store  Google Play      
 
Sosyal Medya Hesaplarımız
 Instagram  Twitter  Facebook  Youtube  Linkedin

 

 

[{HTMLVIEW}]

[{UNSUBSCRIBE}]


Duyuru Tarihi : 24/9/2019
Paylaş