Sayın Üyemiz,

Bilindiği üzere ekonomik rekabetin arttığı son dönemde üyelerimizin kurumsal ihtiyaçlarını avantajlı koşullarda elde etmelerini sağlayacak ve maliyetlerini ciddi anlamda düşürecek ve tasarruf yapmalarına olanak sağlayan anlaşmalara imza atmaya devam ediyoruz.

Bu bağlamda, Odamız Ticareti Araştırma ve Geliştirme Komisyonu tarafından ticari hayatın gelişmesi adına yapılan çalışmalar kapsamında; Edenred Kurumsal Çözümler A.Ş. firması ile yemek kartı hizmeti, akaryakıt, seyahat, konaklama, hediye çeki ve market kartı indirimi anlaşması için bir prtokole imza atıyor olacağız.

Bu protokol kapsamında üyelerimiz ve üyelerimize bağlı çalışanlar için aşağıda belirtilen avantajlar Türkiye’nin her yerinde geçerli olacak şekilde uygulanacak olup, bahsi geçen bilgilendirme toplantısı 30/10/2019 Çarşamba günü 14:00' te Odamız hizmet binasında düzenlenecektir.

- Ticket Restaurant sisteminde %90 vergi muafiyeti

- Petrol Ofislerinden ve BP istasyonlarından alınacak akaryakıt alımlarında cazip oranlarda indirim sağlanacak.

- Tüm seyahat, konaklama ve ulaşım giderleri tek bir portal üzerinden kontrol altına alınacak.

Saygılarımızla,

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

SATSO Mobil Uygulama
 Apple Store  Google Play