Yapım İşi İçin İhale İlanı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Güdümlü Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Hendek ilçesi Sakarya 2. Organize Sanayi Bölgesinde Sakarya Tarımsal Ürünler Üretim Mükemmeliyet Merkezi Projesi için götürü bedel ile bir yapım işi ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Sakarya Mah. No:19 Arifiye / SAKARYA adresinden veya www.satso.org.tr ve www.marka.org.tr  internet adreslerinden temin edilebilir.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 11.12.2019 saat 17:30
Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; www.satso.org.tr ve www.marka.org.tr yayınlanacaktır.

Teklifler, 12/12/2019  tarihinde, saat 14:00’da ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Sakarya Mah. No:19 Arifiye / SAKARYA adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

İlgili ihale dosyası için tıklayınız.

Duyuru Tarihi : 22/11/2019