Sayın Üyemiz,

Odamız ve Beykoz Üniversitesi işbirliğiyle online olarak "Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi Sertifika Programı" gerçekleştirilecektir. Eğitim programı yaklaşık 35 saat olup 1.5 ay sürecek ve 5 modülden oluşacaktır.

Ek' te ayrıntısı paylaşılan programın ilk modülü 06 Şubat 2020 Perşembe günü 10:00-15:30  saatleri arasında  Odamızda tamamlanacak ve eğitmen tarafından program hakkında ayrıntılı bilgilendirme yapılacaktır. Diğer modüller uzaktan eğitim şeklinde verilecek olup Eğitim sonunda sınav ve sertifika töreni Odamızda gerçekleştirilecek ve program tamamlanacaktır.

Beykoz Üniversitesi ile anlaşmamız neticesinde Üyelerimize özel ücret 1003.TL(KDV dahil) (kişi başı) olup programa katılacak üyelerimizin en geç 3 Şubat Pazartesi mesai bitimine kadar ek’teki formu doldurup aşağıda belirtilen hesap numarasına yatırılacak eğitim ücretinin dekontu ile birlikte  [email protected] adresine iletmeleri gerekmektedir.

Firmanız adına faydalı olacağını düşündüğümüz Sertifika Programına katılımınızı rica ederiz.

HESAP NUMARASI

BEYKOZ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ İŞLETMESİ

DENİZBANK KAVACIK ŞUBESİ

TR95 0013 4000 0155 4151 2000 01

Eğitim başvuru formu için tıklayınız.

Eğitimin ders programına ulaşmak için tıklayınız.

Eğitimin afişine ulaşmak için tıklayınız.

Saygılarımızla,

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

SATSO Mobil Uygulama
 AppStore  Google Play