Sayın Üyemiz;

TOBB-CERN Sanayi İrtibat Ofisi Mayıs 2015 'te başlayan CERN Ortak Üyeliği ile hizmete girmiş, CERN alımları ve ihaleleri hakkında Sanayiciler ve üreticilerle yapılan temaslar ve duyurular sayesinde başlamıştır. 2015 senesinden bugüne ülke çapında 60 tan fazla etkinlik yapılmış olup, kurulan bu güzide işbirliği ağımızda 2500 den fazla şirket temsilcimiz yer almaktadır.

NEDEN TOBB-CERN SANAYİ İRTİBAT OFİSİNİ TAKİP ETMELİSİNİZ?
• CERN iş bitirme referansı tüm dünyada kabul gören, pek çok mecrada gururla sunabileceğiniz ve size yeni kapıları açabilecek değerde önemli bir referanstır. TOBB Başkanımız Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun en güzel tabiri ile "CERN'de iş yapmak Şampiyonlar Liginde oynamaktır."
• İş hacmimizi her sene iki katına çıkararak bugün 7 milyon dolarlık bir iş hacmine ulaştık. 25 ten fazla şirketimiz bugün 80 den fazla siparişi başarı ile tamamladı.
• Teknik işlerin (mekanik, elektrik-elektronik, yazılım-donanım, bina ve endüstriyel sistemler, vakum ve kriyojenik alanlar vb.) yanı sıra CERN 3500 çalışan ve yaklaşık 15000 akademisyen den oluşan bünyede pek çok Kurumsal Alımlar da yapıyor. (Basım-Yayın, T-shirt, Bilgisayar-Monitör, Mobilya, vb.)
• Her geçen yıl büyüyen Networkümüze, Ofisimize gelen diğer alımlar hakkında da duyurular yapıyor ve sizleri bilgilendiriyoruz. (Nükleer Santraller, Diğer Büyük Araştırma Altyapıları, ülkemizdeki Kurumlar (TARLA-Türk Hızlandırıcıve Radyasyon Laboratuvarı gibi) )
• Düzenlenen Etkinlik ve Çalışmalar hakkında bilgi veriyor, gerek CERN gerekse Nükleer alanda yapılan bu etkinliklerden doğrudan haberdar oluyorsunuz.
1. CERN de Planlanan Büyük ($200K ve üzeri) Alımlara Buradan Ulaşabilirsiniz
2. 2020 itibarı ile Yapılan Duyurularımızı Buradan Görebilirsiniz.

Saygılarımızla, 

 

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası



Tüm bu bilgilere ulaşmak için tıklayınız.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

 

SATSO Mobil Uygulama
 AppStore  Google Play      
 
Sosyal Medya Hesaplarımız
 Instagram  Twitter  Facebook  Youtube  Linkedin

 

 

Haftalık E-Bülten
Sakarya Ekonomi Dergisi

 


Duyuru Tarihi : 24/1/2020
Paylaş