Sayın Üyemiz,

Bilindiği üzere T.C. Ticaret Bakanlığı ve TOBB’un katkıları ile ülkemiz ihracatına yönelik önemli illerimizde İhracat Destek Ofisleri kurulmaya başlanmış ve Eylül 2019 itibari ile gerekli protokoller imzalanarak Odamız bünyesinde de İhracat Destek Ofisi Kurulmuştur.

Odamız İhracat Destek Ofisi olarak, amacımız, henüz ihracat yapmamış ve/veya sürdürülebilir ihracat gerçekleştirememiş Üyelerimizin kısa zamanda ihracat gerçekleştirerek uluslararası pazara girmelerine katkıda bulunmak ve ihracatı KOBİ'lerden başlayarak bütün iş dünyasına yaymaktır.

Yukarıdaki amaç kapsamında Odamız İhracat Destek Ofisinde, sürekli ve düzenli iletişime dayalı bir bilgilendirme hizmeti sunulmakta, Üyemiz ile birlikte uygulamalı olarak firmaya özel ihracat yol haritası oluşturularak aşağıdaki konularda ücretsiz olarak destek verilmektedir.

• İhracatı nasıl gerçekleştirecekleri, hangi aşamalardan geçecekleri, • Hangi ülkelere öncelik vermeleri gerektiği,
• Hangi ihracat evraklarını hazırlamaları gerektiği,
• İhracat desteklerinden hangilerinin firmaya daha uygun olduğu ve başvuru süreci

İhracat ile ilgili olarak danışmak istediğiniz konularda aşağıda iletişim bilgileri bulunan personelimizle iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla,

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası

Tolga MERCAN
Dış Ekonomik İlişkiler Memuru / İhracat Destek Ofisi Sorumlu Personeli
Ticaret ve Belgeler Müdürlüğü
Tel: 264 888 30 36

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nın tüm duyurularına ulaşmak için tıklayınız.

SATSO Mobil Uygulama
 AppStore  Google Play