Odamız üyesi işletmelerimizin finans sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere geçmiş dönemlerde de gerçekleştirilen Nefes Kredisi desteği tekrar verilmeye başlanmıştır. Krediye ilişkin protokol 27 Nisan 2020 tarihinde Denizbank ve Kredi Garanti Fonu ile imzalanmıştır. Bununla birlikte ilerleyen haftalarda kamu bankaları da Nefes Kredisi vermeye başlayacaktır.

27.04.2020 tarihi itibariyle siz üyelerimizin Denizbank şubelerinden başvuruda bulunarak kredi kullanma şansları olacaktır. 25 Milyon TL ve altında cirosu olan işletmeler azami 100.000 TL kredi kullanabileceklerdir. Kredinin faiz oranı yıllık brüt %7,5 olup, 2020 yılı sonuna kadar anapara ve faiz ödemesi olmayacak 2021 yılında 12 ay eşit taksitle geri ödeme yapılacaktır.

Üyelerimizin krediye Odamızdan ya da online aldıkları "TOBB NEFES KREDİSİ İÇİNDİR" ibareli faaliyet belgesi ile başvurmaları gerekmektedir.

Duyuru Tarihi : 27/4/2020